Gastenboek

Giorgio
Giorgio
september 25, 2020

Bij de eerste rijles voelde ik me al comfortabel en werd ik goed begeleid. Ik zat hiervoor al bij een vorige rijschool en u vertelde me na mijn eerste les al dat ik maar 10 uur hoef te lessen en dat u alle vertrouwen had dat ik het zou halen. Alhoewel de lessen echt pittig en er veel druk op zat, heb ik de rijlessen als gezellig ervaren. Ook heb ik veel opgestoken tijdens de lessen, waarbij de info echt in mijn hoofd werd gestampt en die ik ook niet snel zal vergeten.

Inmiddels heb ik vandaag mijn rijbewijs behaald in één keer. Ik raad de rijschool Jezuvis zeker aan, als je comfortabel en veilig wilt leren auto rijden en niet te vergeten de gezellige lessen.

Bedankt voor alles en ik hoop tot snel!

Avatar
Kyshana Grunberg
augustus 1, 2020

Vanaf mijn eerste rijles bij Jezuvis autorijschool had ik er al volle vertrouwen in. Ik had daarvoor al 30+ lessen en 3 praktijkexamen gedaan zonder succes bij een andere rijschool.

Maureen vroeg gelijk naar mijn uitslagen van de vorige examen om te kijken waar we op moesten focussen. Op basis van mijn zwakke punten zocht zij de beste route uit. Als ik iets niet goed deed reden wij een rondje zodat ik nogmaals de kans kreeg. Dit deden we tot dat ik het onderdeel goed deed en begreep. Maureen heeft veel geduld en ik kreeg bij haar echt het gevoel dat ze niet alleen wilde dat ik zou slagen, maar ook veilig en zelfverzekerd de weg op kan na het behalen van mijn rijbewijs.
Tussen de serieuze en "strenge" momenten hebben wij ook kunnen lachen en een leuke tijd gehad.

Ik heb inmiddels mijn rijbewijs behaald in één keer sinds ik bij Jezuvis rijdt en raad deze rijschool zeker aan! En vooral voor de mensen die al rijden bij een andere rijschool maar het gevoel hebben dat zij geen vooruitgang boeken.

Avatar
Mila
juli 31, 2020

Hoi Maureen! Ik ben een beetje laat met deze review maar wilde toch even zeggen dat ik ontzettend blij was met de rijlessen en u als docent. De lessen waren duidelijk, persoonlijk, professioneel en ook gewoon gezellig waar het kon! Uiteindelijk heb ik boven iedereens verwachtingen mijn theorie én mijn praktijk examen in 1 keer gehaald, dit had ik zonder u niet kunnen doen! Bedankt!!

Avatar
Joy
juli 28, 2020

Hi Maureen,

Allereerst bedankt voor alles!
Zonder jou was het rijbewijs behalen mij niet gelukt.
Bedankt voor de flexibiliteit, persoonlijke aandacht en de kritische opmerkingen. Het was vaak gezellig, maar op momenten dat het nodig was hielp je mij om de focus erbij te houden. Dat heeft mij echt geholpen om een betere bestuurder te worden.

Hopelijk zien we elkaar snel weer een keertje!

Liefs,
Joy

Marialis Heinrich
Marialis Heinrich
juli 2, 2019

Na een aantal maanden rijles van Maureen te hebben gehad kon ik veilig de weg op. Wat ik het fijnst vond aan de rijlessen met Maureen was dat ik op een ontspannen manier kon leren om auto te rijden. Wat ik daarmee wil zeggen is dat het altijd gezellig was en dat Maureen niet als standaard instructeur is.

We hebben een leuke tijd gehad en ik heb veel van haar geleerd!
Lessen die ik door mijn hele leven meeneem!

Max van den Berg
Max van den Berg
maart 26, 2019

Ik heb veel leuke tijden beleeft tijdens mijn lessen bij Maureen en heb ook veel geleerd qua autorijden, maar ook met andere onderwerpen. Soms hadden we tegenvallen met elkaar, maar daar kwamen we doorheen. Met de motivatie en steun van Maureen tijdens al onze lessen heb ik nu mijn rijbewijs. Ik vind Maureen zeker een goede rij-instructrice die nog verder gaat naast het leren van autorijden om een band te maken met haar leerlingen.

In kort Maureen is top.

Groeten van,

Max

Joey
Joey
februari 9, 2019

Hey Maureen,

bedankt voor de leuke, en ook zeker leerzame lessen. Soms kunt u wel streng zijn, maar dat is soms dan ook wel nodig. Ik ben erg blij met mijn rijbewijs. Dank u wel voor alles.

Groetjes Joey

Darius B
Darius B
december 17, 2018

Ik vind deze rijschool 1 van de beste rijschool in Nederland. Met mijn ervaring kan ik zeggen dat ik me rijbewijs in 1x heb behaald , door om goed te leren en zeker door de begeleiding en hulp ,kon ik mijn rijbewijs met succes behalen. Bij deze rijschool kon ik altijd vragen stellen op elk moment . Dankjewel Jezuvis .

Christopher Jackson
Christopher Jackson
november 27, 2018

Ik raad zeker deze rijschool aan iedereen die het leest. Ik ben zo blij dat ik hier was gekomen. Alles was goed en precies uitgelegd hoe het moet.Geen onduidelijke dingen. Altijd gezelig in de auto en veilig. Heel heel bedankt ❤️

Steven Vrijburg
Steven Vrijburg
oktober 17, 2018

Geweldige rij instructrise die je door dik en dun steunt en je zo goed mogelijk voorbereidt op het examen. Ik zou het examen niet gehaald kunnen hebben zonder Maureen.

Danique
Danique
september 13, 2018

Lieve Maureen,
Jij hebt mij heel goed leren rijden, me vertrouwen gegeven in mezelf en vooral me leuke momenten laten hebben achter het stuur. Natuurlijk was je streng, maar dat is ook nodig. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanraden!

Avatar
Joshua Arends
september 9, 2018

rijexamen

Beste Maureen,

Het heeft misschien even geduurd, maar hij is wel eindelijk binnen. Dankjewel voor de fijne rijlessen en dat je rekening hield met dat het iets langer duurde. Streng waar het moest en dat hielp bij het ontwikkelen van mijn rij skills. Lief waar het nodig was en dat sleepte me erdoorheen in het dagelijks leven.

Nogmaals dank voor alles.

Liefs,
Jeremia

Avatar
Anthony
augustus 8, 2018

20180808_090046

Maureen is streng maar rechtvaardig, dankzij haar manier van begeleiding heb ik behaald wat bij andere rijscholen niet is gelukt. Dat is mijn rijbewijs!

Avatar
Emie
mei 3, 2018

img-20180501-wa0006

Lieve Maureen
Wat mijn vorige rij instructeur, waarbij ik 10 jaar geleden rijles heb gehad, niet voor elkaar heeft gekregen, heb jij in 16 les uurtjes gefixt. Toen 5 keer gezakt en bij jou in 1 keer geslaagd! Ik ben je hier heel erg dankbaar voor. Je bent een toppertje! Dank je wel!

Avatar
Ryan
maart 7, 2018

img-20180305-wa0002

Lieve Maureen, we hebben het superleuk gehad en ook vaak discussies. En dit heeft allemaal dankzij uw goede lesgeven geresulteerd in mijn rijbewijs en ik ben er superblij mee. Bedankt voor alles.

Avatar
Delano Koswal
februari 9, 2018

img-20180209-wa0001

Waar er een wil is, is er een weg ! Alhoewel er momenten waren waarbij ik dacht........dit word moeilijk. Gelukkig werden die momenten perfect opgevangen door Maureen, die me op een zeer professionele manier,met weinig tijd wist klaar te stomen voor het grote moment ! Ik ben blij en opgelucht en niet te vergeten dankbaar voor het vertrouwen die je in me hebt gesteld!! Succes, en nogmaals bedankt ! KEEP UP THE GOOD WORK !!!!!

Avatar
Desirée
januari 16, 2018

4056a696-2138-49db-a53d-b73503ca6298

Vandaag na 40 uur lessen geslaagd voor mijn rijbewijs! Heb genoten van de lessen met Maureen, ze is streng waar nodig, maar een onwijs lieve en gezellige vrouw! 🙂

Avatar
Erik van Mullem
december 20, 2017

01d0e888-6072-4e52-a406-1cafebaa5236

Lieve Maureen,

Onwijs bedankt voor jouw enthousiaste, geduldige en vakkundige begeleiding tijdens de rijlessen. Je was streng maar rechtvaardig hoor!!!
Ik heb ook onwijs met je kunnen lachen. Nu ga ik genieten van mijn rijbewijs en hoop jouw stemmetje nog vaak te horen in mijn hoofd tijdens het auto rijden. Nogmaals bedankt en succes met het opleiden van nieuwe cursisten. Door jouw word de weg een stuk veiliger.

Avatar
calvin
december 8, 2017

img-20171208-wa0003

Hallo maureen,

Heel erg bedankt voor alle lessen. Hele gezellige lessen en leerzame lessen gehad. Zonder u had ik mijn rijbewijs niet in 1x gehaald, dankuwel!

Avatar
Wouter Klaassen
oktober 31, 2017

20171025_160312

Hi Maureen,

Nogmaals bedankt voor alle leerzame momenten in de auto, binnen 18 uur mijn rijbewijs gehaald dankzij jou. Vele lach en gezellige momenten gehad in de auto maar voornamelijk veel leerzame momenten. Strak en duidelijk wanneer het nodig en een lolletje op zn tijd kan altijd bij jou.

Zeker een aanrader. Voor iedereen die gaat lessen of twijfelt over de juiste en eerlijke rijschool, rijd bij Maureen.

Bedankt!

Avatar
Elaisa Sno
oktober 31, 2017

20171006_151658

Een leuke, lieve en geduldige rij-instructeur was Maureen voor mij. Heel vaak nam Maureen de tijd om zaken nogeens uit te leggen. Als de stress erin schoot wist ze me ook weer moed in te spreken. Soms kreeg ik er ook van langs maar dat maakte dat ik scherp bleef en niet afzakte en uiteindelijk werd dat beloond met mijn rijbewijs. Ik ben super blij dat ik voor Jezuvis koos want ik heb ook met andere rijscholen gereden en nooit zo een goede en zakelijke band gehad. Top hoor!!

Avatar
Daniel van Heijningen
juni 11, 2017

whatsapp-image-2017-06-07-at-11-21-34

Hey Maureen, 't was erg gezellig en leerzaam om bij jouw rijles te hebben gehad. De rijles is nu wel over, maar we hebben een goed resultaat behaald en ik heb vrijwel niks om over te klagen.

Avatar
Khareem wielingen
mei 15, 2017

20170515_123238

Vanaf het moment dat ik mijn theoriecertificaat had behaald, stelde mijn neef al voor om bij Jezuvis rijlessen te volgen, hij had daar positieve ervaringen opgedaan en immers in 1 keer zijn rijbewijs gehaald. Koppig als ik was besloot ik om rijles te volgen bij de rijschool die ik toen zelf al had gevonden. Het mocht helaas niet baten daar, waarna ik mijn tweede poging bij Jezuvis vervolgde. Met korte tijdsbestek ging ik samen met Maureen deze uitdaging aan. Dankzij veel gezeur, bemoediging en feedback heb ik mijn rijbewijs kunnen halen. Ik ben Maureen erg dankbaar voor de leerzame rijlessen.

Avatar
sharlon djaoen
februari 21, 2017

20170220_094535

Goede dag ik ben zo blij want ik heb rijlessen bij Maureen gekregen en heb mijn rijbewijs gehaald op 20-02-2017.
Zij is iemand die heel veel geduld heeft en zij zet zich helemaal in,zodat zij je kan helpen om het te halen.
Ik had leuke momenten en ook pittige momenten van correctie op de fouten die ik maakte, maar dat heeft mij geholpen om mijn rijbewijs te behalen. En ik ben Maureen heel dankbaar voor haar geduld en haar hulp met het behalen van mijn rijbewijs. en ik raad het mensen zeker aan om hier hun rijlessen te volgen.

Avatar
Ikhlass Ouroui Ouriaghli
januari 10, 2017

IMG_1856

Lieve Maureen,

Ik wil u heel erg bedanken voor de fijne en leerzame lessen, die u met liefde en veel inzet heeft gegeven. Het was heel fijn om te rijden bij een rijschool die veel geduld heeft maar je ook goed pusht waar het nodig is.

Dankzij autorijschool Jezuvis heb ik mijn rijbewijs, super bedankt.

Kusjes,

Ikhlass

Avatar
Mena
december 16, 2016

20161212_091615

Lieve Maureen,

Nou ik weet niet waar ik moet beginnen.
U bent een geweldige, grappige, leuke en serieuze instructrice.
U heeft me veel geleerd. En vooral het pit hebben en zelfvertrouwen. .
Ik heb een geweldige tijd achter de rug gehad met u.
Nu moet ik gaan rijden zonder steun van Maureen naast me.
Uw stem zal ik wel blijven horen tijdens het auto rijden Hahaha

Heel erg bedankt voor alles!!
Kusjes en knuffels van mij en de kids

We houden contact ♡

Avatar
uri
november 23, 2016

15196102_10210092284198004_8687275153631505859_o

15196102_10210092284198004_8687275153631505859_o

vandaag 23-11-2016 ben ik geslaagd voor mijn praktijk examen. nog niet eens 2 maanden geleden was ik begonnen met mijn theorie/praktijk en kijk wat ik door middel van Maureen heb kunnen bereiken.

Bedankt voor alle lessen en het mij ''back to earth'' brengen wanneer ik er even niet bij was

Avatar
Giliano
november 9, 2016

20161107_104504

Mijn rijbewijs gehaald in 1x en dat in slechts 3 maanden! Dat kan alleen bij een hele goeie rijschool! Ik ben Maureen Harrevelt ontzettend dankbaar voor de fantastische rij lessen. Ze is zeer professioneel en deskundig, daarnaast heeft ze oog voor jou als persoon en herkent heel snel je kwaliteiten en zwakke punten. Soms streng, doch rechtvaardig, dat is ze zeker maar ze weet het allemaal op de juiste manier te brengen zodat je ook er wat aan hebt. Ik raad een ieder die serieus bezig wil zijn met het behalen van zijn of haar rijbewijs (ongeacht je leeftijd!) deze rijschool TEN ZEERSTE AAN.

Avatar
Mitchell Wielingen
april 7, 2016

IMG-20160405-WA0000

IMG-20160405-WA0000

IMG-20160405-WA0000

Ik raad iedereen aan om rijlessen te volgen bij Maureen. Ze is de beste rijinstructrice die er is.

Maureen u heeft me zoveel geleerd.U heeft me gepusht en tegen me geschreeuwd! Hahaha. Maar het was het allemaal waard, want na 8 jaar (met ONDERBREKINGEN 4 the record !) bij u te hebben gereden, heb ik deze keer doorgezet. En ben ik in 1 keer geslaagd, en heb dan eindelijk mijn rijbewijs in de pocket! Heel erg bedankt voor alles!!!

And we stay in touch 😀

Mitchell

Avatar
Isara
maart 18, 2016

IMG-20160304-WA0001ko

Lieve Maureen,

Allereerst wil ik u bedanken voor alles! Niet alleen voor het feit dat ik dankzij u mijn rijbewijs in één keer gehaald heb, maar vooral voor uw inzet, geduld en de vertrouwen die u in mij getoond heeft.

Ik was geen makkelijke leerling, maar u bleef mij coachen, aanmoedigen, steunen en moed in praten. U bleef altijd eerlijk, daar werd ik tijdens de rijlessen niet altijd even gelukkig van, maar waardeer ik achter af enorm! Zo wist ik waar ik nog wel en niet aan toe was. U heeft mij geleerd hoe veilig auto te rijden en waarom dit zo belangrijk is. Hartelijk bedankt voor alle kennis die u aan mij overgedragen heeft en alle goede lessen. Ik heb er echt heel veel aan gehad. Had mij geen betere rijinstructrice kunnen wensen!

Heel veel liefs,

Isara

Avatar
shanee
augustus 22, 2015

IMG-20150729-WA0012

Lieve Maureen,

Na 6 jaar nog steeds super blij en dankbaar dat ik dankzij jou me rijbewijs heb gehaald!! Je bent een super instructrise! Je kijkt naar wat een ieder nodig heeft en speelt daar op in.
Volgende maand ga ik voor mijn motor rijbewijs en wat vind ik het jammer dat ik die niet bij jou kan halen!!!

Door jou heb ik niet alleen me rijbewijs voor het leven, maar ook een vriendin voor het leven!!

Lieverd ga vooral zo door je bent en blijft een topper!

Dikke kus shanee ♡♡

Default Avatar150
Naomi T
maart 17, 2015

Dag Maureen,

Ik heb een geweldige tijd achter de rug gehad met jou. Ik heb zoveel geleerd, dat moet ook wel want de theorie werd in mijn hoofd gestampt door je. Ook wist je precies wat ik die les, en die volgende les erop nodig had (qua oefenen met bepaalde verkeerssituaties).

Mijn zelfvertrouwen, (in het verkeer) is er enorm op vooruitgegaan. De rustige, strenge maar ook lieve aanpak heeft geholpen, en het tekenen van situaties in je blocnote, als je een verkeerssituatie niet begrijpt of verkeerd hebt uitgevoerd, heeft mij ook enorm geholpen. En tijdens het rijden hoor ik nog in mijn achterhoofd;"Kom op Naoom, pittig rijden, goed vooruitkijken".

Door omstandigheden, ben ik er een jaar tussenuit gegaan, maar ik wilde met niemand anders mijn rijbewijs halen.

Maureen is dé aangewezen persoon, voor als je, je rijbewijs wilt behalen met goede feedback, eerlijk advies, zelfvertrouwen en vooral een topper naast je!!

Dankjewel voor alles!!

Groetjes,

Naomi

Default Avatar150
Nella
maart 17, 2015

DSC_0155

Dag Maureen,

Ik wil je allereerst hartelijk danken voor alles wat je mij geleerd hebt, je geduld met mij en je inzet tijdens alle lessen, je gaf me de discipline die ik nodig had, jou manier van lesgeven heeft veel goeds gedaan bij me.

Na onse eerste "proefles" wist ik al dat ik bij je me rijbewijs wilde halen je stelde mij meteen op me gemak en vond ik almere ineens helemaal niet ver van amsterdam , het was alle ritjes en treinkaartjes waard. En wanneer ik door OV ergens in the middle of nowhere belandde kwam je mij ophalen. Dat soort dingen heb ik echt gewaardeerd, ik hou dervan!

Je gaf mij het gevoel dat je niet alleen me leraar was maar ook me vriendin, en dat heeft mij goed gedaan en niet alleen heb je mij leren rijden maar je hebt me ook geleerd om in mezelf te vertrouwen.

Ik zal mijn rode appel missen tijden de lessen en jou aantekeningen van kruispunten haha.

Im proud of u and may god continue to bless u with more and more succes!

Much love,
Nella!

Default Avatar150
Naomi
februari 1, 2014

Lieve Maureen,

Ik wil u heel erg bedanken voor alles. Nu heb ook ik eindelijk mijn rijbewijs binnen. Ik weet dat ik soms heel erg koppig kan zijn, maar u bleef altijd geduldig. Ik heb heel erg veel geleerd van de lessen. Maar niet alleen dat. Het was ook erg gezellig met u. Ik reed laatst voor het eerst alleen in de auto. Ik moest echt aan u denken. Van het verre vooruitkijken tot hoe ik met de auto moet omgaan. U heeft mij echt alles meegegeven. Ik kan u ook echt bij iedereen aanraden. U bent een lieve, geduldige maar ook een strenge en eerlijke lerares. En dan was precies wat ik nodig had.

Veel liefs,

Naomi

Default Avatar150
Sara
augustus 26, 2013

Lieve Maureen,

Na veel hard werkende, moeizame, grappige, snelheidsvolle, koppige (van mijn kant), maar ook hele fijne lessen heb ik dan ook eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Ik wil je heel erg bedanken voor alles en vooral voor je (rechtvaardige) strengheid. Want zonder dat had ik het nooit kunnen doen. Je bent een aanrader voor iedereen!
Nu ga ik eindelijk zelf de wegen op en ik zal altijd je stem in mijn achterhoofd houden; "gasje los Sara!!"

Groetjes,

Sara

Default Avatar150
Ria Lo Fo Sang
juli 17, 2013

Hoi Maureen,
Dankzij mijn dochter Naomi heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben met autorijlessen begonnen. En dankzij jouw heb ik op 15/07/2013 mijn rijbewijs gehaald op 50 jarige leeftijd. Ook de heer van het gemeentehuis vroeg mij of ik mijn rijbewijs kwam omruilen; ik moest hem vertellen dat het mijn 1ste rijbewijs is.
Bedankt voor de goede en geduldige manier van lesgeven, soms streng (maar dat had ik soms ook nodig, haha), de peptalk als ik het niet meer zag zitten of er geen zin meer in had, de gezellige praatjes, We did it! Joepie.
Mensen, autorijschool Jezuvis is zeker aan te raden. Maureen, thanks en brassa van Ria.

Default Avatar150
Arwen Heuzer
februari 20, 2013

Hee hee maureen!

ik wil je bedanken voor je inzet in de lessen had die discipline echt nodig! heb de rijopleiding als geweldig ervaren!
je werkt met discipline en humor geweldig!!

deze rijschool is echt een aanrader!!!

dikke kus Novalee en Arwen

Default Avatar150
Nathalie
augustus 17, 2012

Hola hola Maureen,

Ja na zoveel worstelen.....jiepieee!! Ik heb het gehaald! Zonder op en aanmerkingen van de examinatoor! wow he!
Man, ik ben erg blij met je steun, inzet en perfectionisme om te streven naar goede kwaliteit voor je leerlingen!
Je kan streng zijn en tegelijkertijd kan je goed inleven in je leerlingen en geven wat ze nodig hebben en tuurlijk hen op hun gemak stellen!

Wat ik vet vond dat je de theorie heel goed kan toepassen in de praktijk!

Dame ga zo door! We hebben onze grappige momenten gehad. Je bent een fanatieke, sociale, gezellige dame. Ga zo door! Thx voor de fantastische lessen!

People, deze autorijschool is echt een aanrader!!!!!!!

brasa,

Nathalie!!!!!!

Default Avatar150
Annouk
augustus 14, 2012

Heey Maureen!

Dankjewel voor de geweldige lessen! Ik heb veel en snel geleerd! Ik heb een hele leuke tijd gehad. We houden zeker contact! Ik raad ondertussen iedereen aan om bij jou te gaan lessen, want je bent geweldig!

Dikke kus!
Annouk

Default Avatar150
Fara
april 17, 2012

hey Maureen,

Ik wil je hartelijk bedanken voor de geweldige lessen. Na 3 lessen afrijden en slagen!! kan alleen als je les krijgt van een top instructrice als jij.

Ik ben je heel dankbaar voor alle goede informatie die je me hebt gegeven en alles erom heen om te slagen.

Ik heb gehoord en gemerkt dat heel wat rijscholen geld trekkers zijn. Hier val jij zeker niet onder en dat is wat jou onderscheid van alle andere.

DUS MENSEN ALS JULLIE JE RIJBEWIJS WILLEN HALEN BIJ EEN EERLIJK PERSOON EN EEN GOEDE INSTRUCTRICE ZOEK NIET VERDER!!!

Maureen heel erg bedankt voor alles !!

Default Avatar150
Romy
mei 12, 2011

Haay Mauke

Dankzij u is het gelukt ! dankzij al u goede 'gezeik' tijdens de lessen hihi.

| Rechtvaardigheid, veiligheid, hulp en lachen in de auto |

Ga zo door. echt topp !
We gaan elkaar nog zien voorbij scheuren !

Godd Bless
kus en knuf van Romy

Default Avatar150
priscilla
april 27, 2011

Hey Maureen,

Ik wil je bedanken voor je inzet,liefde en vertrouwen tijdens de autorijlessen het heeft mij zeker weten geholpen om met zelfvertouwen te rijden, en dat is gister beloond door me rijbewijs!

Ga zo door en God Bless.

Groetjes,

priscilla

Default Avatar150
Jennifer Lobles
februari 14, 2011

Dag Maureen,

Ik wil zeggen dat u echt een toffe vrouw bent met pit. Ik heb het echt fijn gehad, leuke lessen. Ik ben zeker opgebouwd in zekerheid en zelfvertrouwen. Harstikke bedankt voor zoveel liefde en pit

De gene die dit leest, raad ik echt aan om bij Jezuvis te rijden. Je zal veel leren en veilig rijden.

groetjes Jennifer lobles

Default Avatar150
Hennie Khosdelazad
september 28, 2010

Hoi lezers,

Ik wou wat correctie in mijn bericht brengen! Twee jaar geleden ben ik met rijlessen begonnen bij VBOC totaal hooploos! Inmiddels heb ik twee diversen rijstructuur gehad alle bij nutloos! Toen via iemand heb ik Maureen gevonden. Ik ben haar dankbaar!

Dus in korte tijd dat ik met maureen bezig was, heb ik veel dingen van haar geleerd. Door maureen heb ik nu echt zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen om te kunnen rijden! Dus meer bereik dan voor! Ze was voor mij een WONDER GEWOON!!
DANK JE WEL SCHAT!

Default Avatar150
Hennie Khosdelazad
september 28, 2010

Hoi schat,

Wat moet ik zeggen! Je bent gewoon een geweldige instructrice. Je bent leuk, grappig, lief en serieus.
Dankzij jou heb ik mijn rijbewijs na 2 jaar gehaald. Ik ben erg trost op je! Ik heb hele leuke tijden met jou gehad tijdens lessen en dat zal ik nooit vergeten! Maar je bent nog niet klaar met me! Mijn dochter komt binnenkort bij jou voor haar rijbewijs en ik wil met jou contact blijven houden! Dank je wel voor alles! Door jou heb ik vol zelfvertrouwen om lekker te kunnen rijden! Love you en tot gauw!

Hengameh Xxx

Default Avatar150
Sebastian
juni 17, 2010

Hey Maureen,

Dankzij jou heb ik nu mijn rijbewijs!
Je hebt me veel geleerd en daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Je bent een goede instructrice en zeker een aanrader voor een ieder die zijn rijbewijs op een snelle en eerlijke manier wil halen.

We zullen elkaar zeker nog vaak zien en ik zal deze tijd nooit vergeten!

Groetjes Sebastian

Default Avatar150
latifa
februari 5, 2010

lieve Maureen,

bedankt voor alles!!,ik heb eindelijk mijn rijbewijs en ben echt blij,maar dankzij jou en die barbaries van je.haha
Ik heb een leuke tijd met jou gehad wij hebben veel dingen gemeen,wij zijn tenslotte allebei kreeften hahaha.

bedankt voor alles,ik heb een leuke tijd met je gehad,ik spreek je snel.

liefs latifa

Default Avatar150
shanee reinten
september 15, 2009

IMG-20150729-WA0012

hej schat!!

hartstikkebedank voor de super lessen!!!

ik heb in de auto echt een super tijd met jou gehad!! lachen gieren brullen!!
maar als het er op neer kwam waren we serieus!

het ging niet altijd even lekker, maar jij bleef in mij geloven!!

daardoor heb ik nu mijn roze kaartje!! en ben er super blij mee natuurlijk!!

dankje wel schat! en niet alleen voor de rijlessen!! maar ook dat je een super vriendin bent!!!

dikke kus shanee !!

en we spreken elkaar snel weer

Default Avatar150
Manon Buwalda
september 8, 2009

Hoi Lieve Maureen!!

Ik heb gister na 23 uurtjes lessen bij jou in één keer mijn rijbewijs behaald en ben nog steeds in de zevende hemel.. hihi..

Heel heel heel erg bedankt voor alle goede adviezen en jou leuke manier van les geven.
Als ik iemand zou moeten aanbevelen sta jij ontgetwijfeld op de eerste plek!!

Nogmaals heel erg bedankt en ik hoop je in de toekomst zeker nog eens te zien!

Liefs, Manon

Default Avatar150
Engracia
juli 7, 2009

Engracia haalt haar Rijbewijs!!!!!

Hmm jaja dat is ook gelukt met de goeie en oprechte manier van rijlessen geven van jou Maureen.

Thank you en ga vooral door dit is jou GO.

Ben blij dat ik met jou hulp en steun mijn rijbewijs mocht behalen.

Veel zegen en liefde in jou werk en met alles wat je nog gaat doen.
Xxx en brassa's van Engracia.

Default Avatar150
titia
mei 30, 2009

hoiii maureen

geweldig dankzij jou rij ik nu lekker rond.

goede,gezellige rijlessen geef je
thanks...

groetjes titia

Default Avatar150
Shireen
februari 25, 2009

Hoi hoi Mau,

Het is 2 weken geleden dat ik mijn rijbewijs heb gehaalt en ben er echt blij mee!!!

Het rijden gaat echt goed en heb een leuke tijd met je gehad in de auto, SUPER!!
Deze rijschool is voor iedereen een aanrader.

We houden contact...

Groetjes Shireen

Default Avatar150
Myrthe Tijhuis
januari 9, 2009

Beste Maureen,

Hoe gaat het?

Hierbij dan mijn berichtje in het gastenboek!
Ik heb mijn rijbewijs nu twee maanden en het gaat super.

Maureen heeft mij goed geholpen met mijn rijbewijs, bedankt!

Groetjes Myrte

Default Avatar150
Jaouad Qurimi
januari 5, 2009

Heee,

Het is al weer een tijd geleden dat ik bij jou in de auto zat.Ik heb echt een leuke tijd met jou gehad,veel bij jou geleerd!!

Bedankt voor alles.

Veel succes in 2009

Gr Jaouad&
Fam Qurimi

Default Avatar150
Deborah
december 23, 2008

Hé Maureen,

Ik ben blij dat ik uiteindelijk bij jou gekomen ben, want ik heb toch nog wel veel nieuwe dingen geleerd. Was wel streng maar gelukkig heb je t met me vol gehouden.
bedankt,
Deborah

Default Avatar150
Gerhard Dekker
december 15, 2008

Maureen jij bent een geweldige instructrice. Integer, recht als een raap, attent en flexibel.
Dankzij jou heb ik met veel plezier kunnen genieten van de lessen en vol zelfvertrouwen af kunnen rijden.
Maureen – bedankt

Default Avatar150
Fahra
december 7, 2008

Lieve lieve Maureen...

ik ben een beetje aan de late kant met een bericht achterlaten...sorry!!!
Maar..ik vind je een geweldige instructrice, je bent eerlijk en netjes brutaal..
Ik mis onze gesprekken wel, maar ik ben ook erg blij dat ik mijn rijbewijs heb behaald en allemaal dankzij die barbaries van je..hahhah!!!
Je bent een schat met een sterke persoonlijkheid...

Liefs Fahra

Default Avatar150
Alicia
december 2, 2008

Haaii Maureen

Nou toen je me vertelde over je gastenboek moest ik natuurlijk wel even een kijkje nemen!
Je bent een geweldige instructrice en ik hoop dat je rijschool een groot succes word!
Dank je wel voor alles wat je me al hebt geleerd!

xxx Alicia

Default Avatar150
Rowan Smit
maart 12, 2008

Hoi mam,

Zoals u weet ben ik ook trots op u..
En ik weet dat u het erg dat u eigen dochter nog geen eens haar rijbewijs bij u heeft gehaald..
Maaar binnenkort begin ik eraan..OK?

Ik wens u veel succes met u bedrijf..maar dat zal u wel niet nodig want u doet het al prima..

Hugs & kisses
Ro

Comments are closed.